Informatie stageplaatsen

Inleiding

Binnen  Leef! Deurne kun je alle kanten op, óók met betrekking tot stageplaatsen! Je kunt binnen het project Leef! stage lopen bij verschillende bedrijven/partners.

Team Leef! Deurne bestaat uit: 
- Bijzonder Jeugdwerk
- Gemeente Deurne
- LEV groep Deurne
- Musicas
- ORO
- Sport- en Cultuurimpuls
- Zorgboog in Balans

 

Aanbod

Stage bij consulent Aangepast Sporten
Tijdens je laatste jaar van je opleiding lever jij een bijdrage aan het aangepast sporten in de Deurne en regio de Peel. Je taken liggen op het vlak van advies en ondersteuning van individuen met een speciale sport/beweeg vraag. Organiseer je activiteiten speciaal voor de doelgroep mensen met een beperking. Ben je de adviseur en verenigingsondersteuner die verenigingen helpt om speciale doelgroepen binnen hun gelederen te integreren of te behouden. Genoeg uitdaging zou ik zeggen! Wil je meer informatie bel me gerust!

Patrick Teunisse (Consulent Aangepast Sporten Leef! Deurne, Uniek Sporten de Peel)
info@leefdeurne.nl / 06-44336116

 

Stage als buurtsportcoah/gymdocent
Tijdens je stage als sportstudent kun je stage lopen bij één van onze gymdocenten. Je krijgt te maken met het voorbereiden en uitvoeren van gymlessen en pleinspelen. Tevens draag je zorg voor het verzorgen en begeleiden van activiteiten op de sportieve BSO en help je mee bij de voorbereiding en uitvoering van evenementen in verschillende dorpen waaronder Deurne. Daarnaast worden binnen het bedrijf verschillende projecten en evenementen georganiseerd die het bewegen bevorderen/verbeteren bij diverse doelgroepen.

Niels van Lieshout (Buurtsportcoach en gymdocent Leef! Deurne)
info@leefdeurne.nl 

 

Wil je graag stage lopen binnen team Leef! Deurne? Neem dan contact met ons op via info@leefdeurne.nl. 

Contact

Leef! Deurne
Team Leef!
Markt 1
5751 BE Deurne
E-mail: info@leefdeurne.nl

Video

Foto Album