Inspiratieavond Rabobank

Rabobank: waar kunnen wij jouw als club mee helpen?

Attentie - datumwijziging

Beste bestuurslid,

Zojuist is besloten dat de inspiratieavonden Sport & Cultuur van Rabo Verengingsondersteuning van vanavond en woensdagavond 11 maart verzet worden naar een passend moment. We vinden het op dit moment, gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus, niet verstandig om het lokale verenigingsleven bij elkaar te brengen en met elkaar in dialoog te gaan. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen wij jullie hierover informeren. 

Met vriendelijke groet,

Rudi van Hoof
Directievoorzitter Rabobank Peelland Zuid

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste bestuurslid,

Iedere vereniging en stichting heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. 

Als Rabobank Peelland Zuid staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan de ontwikkeling van de Peel. Het doel is om samen de regio op lange termijn duurzaam economisch en/of maatschappelijk sterker te maken.

Rabobank Peelland Zuid is daarom erg benieuwd naar de ambities van jouw vereniging of stichting. Als onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid gaan wij aan de slag om verenigingen/stichtingen te versterken. Dit doen wij niet alleen, maar samen met landelijke partijen NOC*NSF, LKCA en Kunstbende én onze lokale partners Leef! Deurne.

Rabo Verenigingsondersteuning

Met Rabo Verenigingsondersteuning bieden we verenigingen en stichtingen onder andere twee jaar intensieve begeleiding op maat, masterclasses en workshops aan, ondersteund door professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Inspiratieavond

Om te laten zien wat dit programma jouw vereniging/stichting te bieden heeft, nodigen we jou graag uit voor één van onze Inspiratieavonden Sport & Cultuur. Tijdens deze avond staan inspiratie en het verenigingsleven centraal en nemen wij je mee in het Rabo Verenigingsondersteuning traject: hoe ziet het programma eruit, welke vormen van ondersteuning bieden wij aan, wat verwachten wij van jouw vereniging/stichting etc. Wil je deelnemen aan Rabo Verenigingsondersteuning dan is het erg belangrijk om op een van de avonden aanwezig te zijn.

Data en locaties

De Inspiratieavond Sport & Cultuur vinden plaats op: 

  • Maandag 9 maart 2020 in Cultuurcentrum Martien van Doorne, Martinetplein 1, 5751 KM Deurne

Programma Inspiratieavond Sport & Cultuur

  • 19:00 uur - inloop
  • 19:30 uur - welkom
  • 19:35 uur - toelichting programma Rabo Verenigingsondersteuning met onder ander het persoonlijke verhaal van topsporter Mink van der Weerden
  • 20:30 uur - pauze met muzikaal intermezzo
  • 20:45 uur - rondetafelgesprek | Waarmee kan Rabobank jouw vereniging/stichting helpen
  • 21:30 uur - plenaire terugkoppeling tafelgesprekken, conclusies en vragen
  • 21:45 uur - afsluiting
  • 22:00 uur - borrel

Aanmelden

Je kunt je, samen met nog een ander lid van jouw vereniging of stichting, opgeven voor één van de twee inspiratieavonden. Aanmelden kan tot en met zondag 1 maart via het online inschrijvingsformulier.

Meer informatie: Rabo Verenigingsondersteuning 

We zien uit naar jouw komst en een inspirerende avond!

Met vriendelijke groet, 

Rudi van Hoof
directievoorzitter Rabobank Peelland Zuid

 

Inspiratieavond Sport & Cultuur

Datum Tijd Locatie
9 mrt 19:00 tot 22:00 uur

Contact

Rabobank Peelland Zuid
Martinetplein 1
5715 KM Deurne