Cultuurparade

Cultuur parade

Dit jaar zou op zondag 27 september de derde Cultuurparade plaatsvinden als aftrap van het nieuwe cultuurseizoen. Vanwege de corona crisis en alle maatregelen die daarbij komen kijken is er besloten om de Cultuurparade dit jaar niet door te laten gaan. We komen natuurlijk wel met een alternatief, want we blijven in beweging dit jaar!

Tijdens de vorige editie kon je de route, naast het volgen van de borden, ook al lopen aan de hand van een app. Dit is door velen goed ontvangen daarom gaan we de Cultuurparade route dit jaar digitaal aanbieden. Via de app izi.travel kan je op een zelfgekozen moment de wandelroute lopen. In de app zal er informatie gedeeld worden over bijzondere locaties, in plaats van de Cultuurparade borden, en ook worden er leuke fragmenten gedeeld… Er zal ook een flyer zijn met daarop de route, zodat je hem ook zonder de app kan lopen. Het is in de app ook mogelijk om de route te downloaden, zodat je onderweg geen internet nodig hebt op je telefoon.


Uitleg wandelroute:
Vanaf begin juli kan je de wandelroute van de Cultuurparade lopen via de app izi.travel. Hieronder vind je in de downloads een instructie met afbeeldingen over hoe je de app kan gebruiken.

De route start op de markt bij het gemeentehuis, vervolgens zie je in de app wat het volgende punt is. De cultuurpunten zijn genummerd.
In de app vind je bij elk cultuurpunt een korte toelichting, een vraag, een video of foto's van die plek.

Maak kans op een prijs!
Maak tijdens de wandeling een mooie foto van jullie gezelschap bij een van de bijzondere punten op de route en stuur deze foto naar info@leefdeurne.nl. De leukste, meest bijzondere foto's maken kans op een mooie prijs namens het centrummanagement en ondernemers Deurne!

Instructie Cultuurparade via app
* Ga naar de appstore op je mobiel 
* Download de app Izi.travel
* Open de app en klik op ‘In de buurt’ en zoek op ‘Cultuurparade’
* Klik vervolgens op start en volg de route.
* Het startpunt is voor het gemeentehuis op de markt van Deurne.

 

Cultuurparade 2021
We kijken vooruit naar 2021 om dan weer een echte Cultuurparade te kunnen organiseren waarbij cultuurverenigingen zich kunnen laten zien. Lijkt het je leuk om met jouw vereniging op te treden in 2021? Stuur ons dan een bericht!

Contact

Leef Deurne

Maartje Bogaerts

Video

Foto Album

Cultuurparade 2019, foto door Roos Knijnenburg Fotoclub Optika

Downloads

Uitleg gebruik Izi.travel app voor Cultuurparade