Jouw Wandeluitdaging

Wandelende mensen

Ga jij de COPD challenge aan?

Heb je COPD, Diabetes of wil je gewoon wat meer bewegen. Wij bieden je vanaf 1 juni gratis een alternatief wandelprogramma aan: 'Jouw Wandeluitdaging'.

'Jouw Wandeluitdaging' is het online wandelprogramma dat jou uitdaagt en helpt wekelijks, zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij jou past. Via de mail ontvang je elke maand een schema met wandeltrainingen en een dosis wandelinspiratie en -tips van ons. En dat voor een halfjaar lang! 

Wandelen op je eigen niveau

Of je nu begint met wandelen, jouw huidige wandelniveau wilt behouden, of op wilt bouwen naar een grotere afstand: we helpen je graag! Meld je gratis aan en maak zelf de keuze voor een wandelschema dat past bij jouw niveau. 

Als je bijvoorbeeld 10 minuten op eigen tempo kunt wandelen is een van de beide programma's wellicht iets voor jou. Twijfel je over je mogelijkheden, neem dan contact op met je longfysiotherapeut of huisarts.

Jouw Wandeluitdaging - Niveau opbouwen tot 3 km

Is geschikt voor wandelaars die in staat zijn ongeveer 10 minuten te kunnen wandelen zonder dat dit met hinderlijke kortademigheid gepaard gaat. 

Jouw Wandeluitdaging - Niveau opbouwen tot 5 km  

Is geschikt voor wandelaars die in staat zijn om tenminste 2,5 km te kunnen wandelen zonder dat dit met hinderlijke kortademigheid gepaard gaat. Merk je dat je langzamer loopt dan andere mensen van je leeftijd dan past het programma 'opbouwen tot 3 km' wellicht beter bij jou.

Ondersteuning van een sportcoach vanuit Leef! Deurne!

Heb je even hulp nodig om met dit geweldige programma te starten, dan staat de consulent aangepast sporten van Leef! Deurne voor u klaar. U kunt hem telefonisch of via e-mail (met als onderwerp: hulp opstart COPD Challenge).

 

Aanmelden 'Jouw Wandelchallenge'

Datum Tijd Locatie

Contact

Leef! Deurne

Patrick Teunisse
     

Inschrijven