KNVB Schoolvoetbaltoernooi

Inleiding

Op woensdagmiddag 10 april a.s. wordt vanaf 13:30 voor de 5e keer op rij het KNVB Schoolvoetbaltoernooi in Deurne georganiseerd.

De afgelopen 4 jaar is dit toernooi georganiseerd door Leef en SV Deurne, dit jaar sluit ZSV aan bij de organisatie. Om er samen een nog groter succes van te maken.

 

Voor wie?

Het toernooi is bedoeld voor basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8 uit de gemeente Deurne.

 

Teams

Er zijn 2 categorieën: teams met leerlingen uit groep 5/6 en teams met leerlingen uit groep 7/8.

Schoolteams groep 5/6 spelen de KNVB wedstrijdvorm  6 tegen 6. Er mag in deze teams 1 kind meespelen dat 1 jaar ouder is. Maximaal 5 wisselspelers.

Schoolteams groep 7/8 spelen de KNVB wedstrijdvorm 8 tegen 8. Er mogen in deze teams maximaal 2 kinderen meespelen die 1 jaar ouder zijn. Ook hier maximaal 5 wisselspelers.

 

Er dient per schoolteam te worden opgegeven. Dit betekent dat alle kinderen uit een team op dezelfde basisschool moeten zitten.

Ieder basisschool kan in beide categorieën meerdere teams opgeven.

 

Teambegeleider

Ieder team heeft 1 begeleider nodig, die minimaal 18 jaar oud is. Dit hoeven geen leerkrachten van de school te zijn; ouders van de leerlingen kunnen de teams begeleiden en mogen opgeven.

 

Locatie

Het toernooi vindt plaats op Sportpark De Kranenmortel, die middag te bereiken via SV Deurne, Energiestraat 7. Er zal gevoetbald worden op de velden van SV Deurne en ZSV.

Aanbod

Opgeven

Opgeven kan tot en met 24 februari a.s. via activiteiten@svdeurne.nl.

 

Vermeld in de mail duidelijk de naam van de school, in welke categorie er mee wordt gespeeld (groep 5/6 of groep 7/8), de naam en emailadres van de teambegeleider (min. leeftijd 18 jaar) en de namen en geboortedatums van de spelers/speelsters.

Alle verder correspondentie verloopt via de opgegeven teambegeleiders.

KNVB Schoolvoetbaltoernooi 2019

Datum Tijd
10 apr 13:30 tot 18:00 uur