Schoolorkestconcert 7 april

Inleiding

Fanfare Wilhelmina Vlierden verzorgt in samenwerking met Leef een muziekproject op basisschool de Wegwijzer en D'n Bogerd.

In een unieke samenwerking tussen de Stichting Leef, basisschool D’n Bogerd, basisschool De Wegwijzer en de Vlierdense fanfare Wilhelmina, worden de kinderen van groep 5 met het schoolproject ‘Je leert het pas met Muziek in de Klas!’ de mogelijkheid geboden om kosteloos kennis te maken met een blaas-/slagwerkinstrument van de fanfare. 

Een periode van muzieklessen op school door leerkrachten, muziekdocenten van Leef en de dirigent van de Vlierdense fanfare, waarbij het kind het fanfare-instrument thuis in bruikleen heeft om te oefenen, wordt afgesloten met een concert/open podium dat in 2019 (voor alweer de derde keer!) plaatsvindt op zondagmiddag 7 april om 14.00 uur in ‘t Huis te Vlierden.

Die middag spelen muzikanten van basisschool D’n Bogerd en De Wegwijzer voor elkaar en natuurlijk voor alle meesters, juffen, ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s, ooms en tantes. Natuurlijk laten ook het orkest van de Vlierdense fanfare en de muzikanten van de slagwerkgroep zich van hun beste kant zien.

Aanbod

Op zondag 7 april laat het schoolorkest van zich horen!
Leerlingen van de basisscholen mochten kiezen of ze een muziekinstrument willen bespelen of willen werken aan de voorbereidingen van zo'n concert. Dit jaar zijn er veel kinderen die hard aan het oefenen zijn op hun instrument, dat beloofd een mooi concert te worden!

De creagroep is druk bezig met de voorbereidingen zoals decor en posters maken. Misschien heb je al een poster gezien!

Tijdens het concert gaat het schoolorkest samen spelen met de fanfare en wordt het één heel groot orkest!

Wees welkom op zondag 7 april om 13:30 uur in 't Huis in Vlierden, de toegang is gratis!

 

 

 

Schoolorkest en de Fanfare

Datum Tijd
7 apr 13:30 tot 16:00 uur

Contact

Leef Deurne
Maartje
E-mail: maartje@muziekschoolmusicas.nl

Fanfare Wilhelmina Vlierden
Johannes Bruinsma
E-mail: jeugdcommissie@fanfare-vlierden.nl
Website: fanfarevlierden.wordpress.com/
Facebook: www.facebook.com/FanfareWilhelminaVlierden/

Foto Album