ABC Podcast

Afbeelding ABC Podcast

De ABC Podcast is bedoeld voor vitale kinderen. Deze podcast is gemaakt voor ouders van kinderen tot 12 jaar, pedagogisch medewerkers, basisschool leraren en buurtsportcoaches. In deze Podcast wordt er, samen met een gast, het belang van bewegen uitgelegd. Naast bewegen komen er ook andere thema’s aan bod op het gebied van vitaliteit, zoals slaap, stress, voeding, leren etc. Naast de diepgang op deze onderwerpen bevat de podcast ook veel praktische tips om kinderen meer en beter te laten bewegen! Hieronder tonen we de afleveringen met een korte introductie tekst. Lees en luister mee!

#1 Tips om je kind meer en beter te laten bewegen

Bewegen is heel erg belangrijk voor kinderen en in deze podcast gaan we samen met Hanneke Hilferink, een docent bij SUMMA collega Eindhoven, waar ze de theorie en praktijk gymlessen geeft aan pedagogisch medewerkers in opleiding in gesprek. Met Hanneke bespreken we het belang van buitenspelen, het sporten bij een vereniging en nog veel meer! Ben jij benieuwd naar deze podcast? Luister de ABC Podcast via de volgende link.

#2 Het bewegend kind een nieuwe les methodiek voor basisscholen

Het bewegend kind is een nieuwe lesmethodiek voor basisscholen en naschools opvang, om kinderen meer en beter te laten bewegen. In deze podcast praten we met Teun Custers oprichter van het bewegend kind les methodiek. Ben jij benieuwd naar deze podcast? Luister de ABC Podcast via de volgende link.

Op de hoogte blijven van de ABC Podcasts

Prijs: GRATIS