Sportieve Among Us

Among Us afbeelding (ruimte poppetjes)

Among Us is het razend populaire computerspel onder basisschoolkinderen. Ondertussen spelen kinderen het ook steeds vaker buiten, op het schoolplein of tijdens de gymles. Want wat is nu leuker dan het computerspel tot leven te brengen naar het echte leven! Maar dan wel een sportieve variant van het computerspel Among Us. We spelen het spel met kinderen uit groep 3 t/m 8.

Among Us is een avonturenspel en wij maken er een sportieve variant van! Het spel gaat over een ruimteschip waarin je met elkaar moet overleven, maar let op: er zit een verrader tussen! Het spel wordt gespeeld met een groep kinderen. Je kunt in het spel twee rollen hebben: een Crewmember (dan moet je proberen te overleven) of een ‘Imposter’ (=bedrieger), dan moet je proberen te voorkomen dat de rest overleeft.

De groep kan 1 tot 3 Imposters hebben, wat het extra ingewikkeld maakt: als je er eentje hebt ontmanteld, wil dat niet zeggen dat je veilig bent! Als Imposter kun je het de Crewmembers flink moeilijk maken. Maar als Crewmember kun je sterker worden: als je taken uitvoert, kun je het schip of de basis waar je je op bevindt, repareren en zo ontsnappen. De opdrachten zullen dus een sportief tintje krijgen. Ben jij fit genoeg om te ontsnappen? Of ben jij clever genoeg om de Imposter te ontrafelen? 

Among Us voor groep 3 t/m 8

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
06-05-2021 11:00 tot 12:00 uur Grasveld naast gymzaal de Vlieger
Schelde 1
Deurne

Contact

Leef! Deurne

Laura Withaar

Schelde 1
Deurne

     

Inschrijven

Het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement is bereikt. Er zijn geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk.