Creatief challenge

Leef creatiefchallenge

Inleiding

Naast muziek, film en theater nu ook tips om thuis creatief bezig te zijn!

Aanbod

Teken QuARTiertje - Museum de Wieger
Aangezien we nu niet zo veel naar buiten kunnen om inspiratie op te doen, laat illustrator Imke Meeusen je zien wat voor leuke dingen je kunt tekenen met dingen in huis. Samen met Imke Meeusen heeft Museum De Wieger leuke creatieve tekenopdrachten voor thuis ontwikkeld.

Aan de slag met Lucas - Museum Helmond
In Museum Helmond is er een expositie over Lucas Gassel, alleen daar kan je nu niet naartoe. Daarom heeft het museum een filmpje gemaakt van een onderdeel uit de tentoonstelling: de werkplaats. Na het bekijken van het filmpje kun je zelf aan de slag als leerlingschilder. Door het uitvoeren van de meesterproeven word je Meesterschilder. (Voor VO)

Kleur jij mee? - Cultuurcentrum
Deurne Kleurt! Kleur jij mee met het Cultuurcentrum? De tekening met highlights van Deurne is gemaakt om te versturen naar je opa/oma, juf/meester, vriend/vriendin, buurman/buurvrouw of gewoon iemand die je lief vindt. Én bewaar je mooiste tekening voor het Cultuurcentrum, want van de mooiste kleurplaat wordt een ansichtkaart gemaakt!
Download de kleurplaat via de onderstaande link, print hem uit, kleur het helemaal naar jouw wens in. Lever de kleurplaat uiterlijk 17 mei 2020 in bij de brievenbus van het cultuurcentrum. Deze is te vinden aan de rechterzijde van de hoofdingang.