Cultuuroptimisten 2 okt

Inleiding

Op woensdagavond 2 oktober wordt er een inspiratie bijeenkomst georganiseerd voor cultuurverenigingen en cultuurliefhebbers uit Deurne, namelijk de Cultuuroptimisten bijeenkomst. Het thema van deze avond is financiering en Deurne 1300 jaar.

We zijn welkom in de Willibrorduskerk aan de markt te Deurne.

 

Programma:
De avond start met een inloopspreekuur voor aanvragers van cultuursubsidie. Doel van dit inloopspreekuur is het beantwoorden van vragen, het krijgen van tips en tegelijkertijd zijn andere initiatiefnemers op de hoogte van je plannen, wat wellicht tot nieuwe verbindingen leidt. Als je rondloopt met een idee voor een activiteit kun je jouw idee kort presenteren. Dit doe je in maximaal 5 minuten, eventueel begeleid door (beeld)materiaal. Die doe je voor de beleidsmedewerker die de aanvragen beoordeelt (Suzanne Slachmuijlders), maar ook voor andere al aanwezigen die een activiteit willen organiseren. Wellicht kunnen initiatiefnemers dankzij dit inloopspreekuur samen optrekken waar passend. De eerstvolgende deadline voor cultuursubsidie is 1 december 2019.


* In 2020 bestaat Deurne 1300 jaar en er zijn al initiatieven gestart om hierbij stil te staan. Deze worden gepresenteerd, raak geïnspireerd.
* Prins Bernard Cultuurfonds komt vertellen over hun fonds en de mogelijkheden.
* Ook zal er vanuit het VSB fonds informatie gedeeld worden over het doen van een aanvraag en de mogelijkheden.
* Voorbeeld aanvraag Cultuursubsidie bij gemeente Deurne

 

Datum:
Woensdag 2 oktober


Tijd:
18:30-19:30 uur           Vragenuurtje Cultuursubsidie Deurne
19:30-21:00 uur           Cultuuroptimisten
21:00 uur                     Napraten


Locatie:
Willibrorduskerk, Markt Deurne

Cultuuroptimisten #7

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
02-10-2019 19:30 tot 21:00 uur

Contact

Leef Deurne

Maartje Bogaerts

Downloads

Bestand downloaden