Cultuuroptimisten&Sportcafé

Inleiding

Op vrijdagavond 25 januari wordt er een gezamenlijke inspiratie bijeenkomst georganiseerd voor verenigingen uit Deurne.
Sportcafé en Cultuuroptimisten slaan de handen ineen voor de avond, zodat we gezamenlijk een goede start maken in het nieuwe jaar.


Op deze avond wordt de evaluatie van het boekje Leef Sportief & Creatief gepresenteerd, inclusief tips en inspiratie voor het aanbieden van een activiteit in het boekje.

Daarnaast zal cultuurmedewerker Suzanne van de gemeente Deurne een presentatie geven:
Deze interactieve presentatie zoekt naar de betekenis van kunst en cultuur voor de Deurnenaar. Op het gebied van kunst gebeurt er al veel in Deurne. Dat zie je aan het bruisende verenigingsleven, de activiteiten in bijvoorbeeld het theater en museum De Wieger, en aan het feit dat Deurne een broedplaats is voor (bekende en onbekende) kunstenaars. Maar wat wordt er nou precies verstaan onder cultuur? Wat zijn de culturele kwaliteiten en behoeften in Deurne? Waarin schuilt het eigengereide van de Deurnese cultuur? We zijn benieuwd naar jouw visie. Én naar de rol die de gemeente hierin kan spelen. Deze presentatie is onderdeel van het ontwikkelen van cultuurbeleid voor de gemeente Deurne.


We gaan natuurlijk ook in een interactieve sessie met elkaar in gesprek waarbij we sport en cultuur verbinden en kijken wat we van elkaar kunnen leren en delen.


Inloop: 19:00 uur
Programma: 19:30-21:30 uur (einde 22:00 uur)
Locatie: Gemeentehuis Deurne

Cultuuroptimisten&Sportcafé

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
25-01-2019 19:00 tot 22:00 uur

Contact

Leef Deurne

Maartje Bogaerts

Leef Deurne

Thijs Matla