Cultuuroptimisten Deurne

29-09-2017

Inleiding

Cultuuroptimisten Deurne
Samen bepalen we de culturele identiteit van Deurne!
 
Leef Deurne organiseert, in samenwerking met de gemeente Deurne en Deurne Palet van de Peel, de bijeenkomst Cultuuroptimisten Deurne. Deze avond zijn alle culturele verenigingen/organisaties uit Deurne welkom. Het doel van deze avond is om elkaar (nog beter) te leren kennen en we gaan op een interactieve manier aan het werk voor een sterkere culturele leefomgeving in de gemeente Deurne. Hoe zorgen we er samen voor dat alle inwoners met kunst en cultuur in aanraking komen en hoe zien wij eigenlijk de culturele identiteit van Deurne?

Loop je al langer rond met ideeën rondom cultuur of heb jij in beeld wat de culturele identiteit van Deurne is. Dan is deze avond het moment om gehoord te worden.
 
Daarnaast wordt er ook een challenge gepresenteerd waarmee je (financiële) ondersteuning kunt winnen voor het organiseren van een culturele activiteit. Genoeg redenen om te komen dus!
 
Wanneer en waar is het eigenlijk?
Datum: Vrijdagavond 29 september 

18:30 uur Aanvang
19:00 uur Programma
20:30 uur Challenge, met elkaar aan de slag
21:00 uur Netwerken en borrelen

Locatie: Cultuurcentrum Martien van Doorne, Deurne

De avond is interactief en daarom zullen er sta tafels staan. Kan je vanwege rolstoel/fysieke mogelijkheden niet te lang staan, geef dit dan door via maartje@muziekschoolmusicas.nl. Dan zullen we zorgen voor een stoel en lage tafels.

Meld u nu hier aan.
Kent u iemand die hier bij aanwezig moet zijn, nodig hen dan vooral ook uit.
 
Graag tot ziens op 29 september in het Cultuurcentrum Martien van Doorne!
 

Contact

Maartje Bogaerts
Cultuurcoach Leef Deurne
E-mail: maartje@muziekschoolmusicas.nl
Telefoon: 0493-380018

Foto Album

Cultuuroptimisten Deurne