Deurne's Got Talent

Finalisten van Deurne's Got Talent 2019.

Inleiding

Na een spannende voorronde met talent van hoog niveau zijn de basisonderwijs finalisten van Deurne’s Got Talent 2019 bekend:

  • Yfke;
  • Nynthe & Juul;
  • Neeltje;
  • Tren
  • Luna

Zij gaan schitteren in de finale van Deurne’s Got Talent op zondag 25 augustus tijdens de Nacht van het Witte Doek 2019.

Aanbod

Deurne’s Got Talent is ontstaan door een samenwerking van Nacht van Het Witte Doek, Leef, KHD en Animato. Na het grote succes van de eerdere edities wordt er dit jaar weer een talentenjacht georganiseerd.

Op zondag 19 mei vond de voorronde voor leerlingen van het basisonderwijs plaats in de harmoniezaal van de KHD. Een grote diversiteit aan acts kwam voorbij, van AC/DC op de elektrische gitaar, naar klassiek ballet, zang, hiphop dans en viool. De jury bestaande uit Loes Verschuren en Jenneke Wouters had de zware taak om de artiesten te beoordelen, feedback te geven en de uiteindelijke finalisten te kiezen.

Op zondag 25 augustus treden deze finalisten samen met de finalisten uit het voortgezet onderwijs op tijdens een wervelende show. De presentatie is in handen van Bart van Lierop, Tim van der Weerden van DMG zal verslag doen vanuit de greenroom.

Kom ook genieten van deze talenten tijdens de finale in het Cultuurcentrum in Deurne!

Kaarten zijn te bestellen via de bestelsite van het Cultuurcentrum en kosten 3 euro.

Foto Album

Divi op de viool
Isabelle danst hiphop
Finaliste Neeltje
Finaliste Luna
Veerle zong het nummer Haai van Kinderen voor Kinderen
Tren speelde AC/DC
Nynthe en Juul
Yfke met 'Het Vlierdens Land'
Toeschouwers voorronde.