Deurnes Mannenkoor

Inleiding

Het Deurnes Mannenkoor is een koor van hoogstaand amateurniveau dat menig hart sneller laat kloppen. Een frisse koorklank, een prachtig repertoire, een beleving waar je u tegen zegt en een reputatie waar je nog van opkijkt. Ze waren te gast in bijna alle landen van West-Europa en zongen meerstemmig a capella in verschillende talen.

Aanbod

Donderdag   20:30 - 22:30 uur   Repertoire

 

Open repetitie Deurnes Mannenkoor op donderdag 18 mei in Cultuurcentrum Martien van Doorne.

2017 staat voor het koor in het teken van actieve ledenwerving. In dit kader wordt op 18 mei een open repetitie gehouden in het Cultuurcentrum Martien van Doorne.

Het doel van deze bijeenkomst is om mannen die geïnteresseerd zijn in koormuziek uit te nodigen voor een repetitie van het DMK. Naast uitgebreide  informatie van het reilen en zeilen van  het DMK krijgen ze ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een gedeelte van de repetitie.

Het Deurnes Mannenkoor wil hiermede nogmaals aantonen dat de drempel om toe te treden tot het koor lager is dan menigeen denkt. Dus iedere man, ongeacht de leeftijd, met een goede zangstem en enige kennis van muziek is van harte welkom op donderdag 18 mei om 20.00 uur.

Contact

Jan Bouwmans

Repetitie in Cultuur Centrum

Martinetplein 1
5751 KM Deurne

 

Foto Album

Foto bij Deurnes Mannenkoor