'En nou is het afgelopen!'

Aanbod

Voor alle ouders in Deurne met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar hebben we iets bijzonders! We mogen jullie vrijkaartjes aanbieden voor ‘En nou is het afgelopen!’ op maandagavond 10 april in Deurne. Deze humoristische voorstelling gaat over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport én daarbuiten zoals op school. Dit moet je gezien hebben. Meld je nu aan via www.ennouishetafgelopen.nl, want vol is vol!

In de voorstelling volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat. We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!

‘En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling voor sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! De bezoekers geven gemiddeld een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.

De voorstelling voor ouders is dus op maandag 10 april 2017, in de theaterzaal van het Cultuur Centrum Deurne (aan het Martinetplein 1). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze).

De toegang is voor de ouders van onze leerlingen gratis (normale prijs €20) mits je dus vooraf een kaartje reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl. Let op: reserveer alleen een kaartje als je ook écht komt, anders kunnen andere ouders er wellicht niet in die de voorstelling graag hadden willen zien.

Contact

theaterzaal van het Cultuur Centrum Deurne

Martinetplein 1

Video