Herfsthandbaltoernooi

Inleiding

Binnenkort komt de herfstvakantie eraan! Verveling? Weinig beweging?

Oplossing: een dagje lekker bezig zijn samen met je klas/schoolgenoten.

Aanbod

Op donderdag 17 oktober 2019 wordt er namelijk in sporthal de Peelhorst te Deurne een handbaltoernooi georganiseerd voor de groepen 5 tot en met 8. ’s Morgens (van 9.30-12.30uur) staat het toernooi in het teken van de groepen 5 en 6 en ’s middags (van 13.00-16.00 uur) de groepen 7 en 8. Het gehele toernooi wordt begeleid door onze oudste jeugdleden en jeugdtrainers.

We starten het toernooi met een spelregeluitleg en onze jeugdleden zullen een demonstratiewedstrijdje geven zodat de spelregels uitgelegd kunnen worden. Het is dus helemaal niet erg als je nog nooit iets met handbal gedaan hebt. Wij helpen je wel!  Vervolgens worden er handbalwedstrijden gespeeld  en natuurlijk de prijsuitreiking. We weten uit ervaring dat het voor de kinderen een leuke en sportieve dag is, waarbij wij als handbalvereniging ook kunnen laten zien wat wij de kinderen te bieden hebben.

Aan het toernooi zijn GEEN kosten verbonden. Het zou toch mooi zijn als we alle scholen van Deurne op 17 oktober terugzien?

Ik wil hierbij dan ook vragen om binnen de school (via ouderraad, of ouder, of betrokken leerkracht) te inventariseren wie er mee wil doen. We willen graag voor vrijdag 27 september weten hoeveel teams wij kunnen verwachten. Onderstaand formulier kan daarvoor ingevuld worden. Omdat er een maximum aantal teams kunnen deelnemen gaat de inschrijving op volgorde van opgave.

Na 27 september zal een bevestiging van ontvangst volgen. Vervolgens worden de teams verwacht op de aangegeven tijdstippen. (9.30 uur voor groep 5 en 6) en (13.00 uur voor groep 7 en 8). Er komt dus vooraf geen programma van de indeling. Deze wordt op de dag zelf overhandigd.

Welkom op 17 oktober! Wij hebben er zin in!

HV De Sprint

Herfsthandbaltoernooi

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
17-10-2019 09:30 tot 16:00 uur

Contact

Handbalvereniging De Sprint

Rikie Geurts

Downloads

Bestand downloaden