Herfsthandbaltoernooi

Inleiding

Binnenkort komt de herfstvakantie eraan! Verveling? Weinig beweging? Oplossing: een dagje lekker bezig zijn samen met je klas/schoolgenoten.

Op dinsdag 17 oktober 2017 wordt er namelijk in sporthal de Peelhorst te Deurne een handbaltoernooi georganiseerd voor de groepen 5 tot en met 8. ’s Morgens (van 9.30-12.30uur) staat het toernooi in het teken van de groepen 5 en 6 en ’s middags (van 13.00-16.00 uur) de groepen 7 en 8. Het gehele toernooi wordt begeleid door de oudste jeugdleden en jeugdtrainers van HV de Sprint.

Het toernooi wordt gestart met een spelregeluitleg en de jeugdleden zullen een demonstratiewedstrijdje geven zodat de spelregels uitgelegd kunnen worden. Het is dus helemaal niet erg als je nog nooit iets met handbal gedaan hebt. Je wordt geholpen! Vervolgens worden er handbalwedstrijden gespeeld  en natuurlijk de prijsuitreiking.

We weten uit ervaring dat het voor de kinderen een leuke en sportieve dag is, waarbij de handbalvereniging kan laten zien wat ze de kinderen te bieden hebben.

Aan het toernooi zijn GEEN kosten verbonden.

Het zou toch mooi zijn als we alle scholen van Deurne op 17 oktober terugzien? Opgeven kan via school!

Contact

Foto Album

Foto bij Herfsthandbaltoernooi