Hockey Clinic MHC Deurne

Inleiding

Woensdag 15 maart heb je vrij van school. De leerkrachten zitten die dag op cursus. Hockeyclub MHC Deurne organiseert precies op deze dag een clinic voor basisschoolleerlingen van groep 2 tot en met groep 8. Dit is een leuke kans om te ontdekken of Hockey iets voor jou is. Als je al hockeyt is dit de gelegenheid om weer nieuwe dingen te leren van onder andere, Valerie Magis, speelster van het Nederlands elftal. Samen met je vrienden en vriendinnen krijg je les van professionele trainers. Er is onbeperkt limonade, een voedzaam tussendoortje en ook een gezonde lunch uit ons Yammi assortiment is inbegrepen.

Aanbod

Je wordt verwacht tussen 8.00 uur en 8.15 uur. Van 8.15 uur tot 8.30 uur is er een korte presentatie voor jou en je ouders, zodat je weet wat we deze dag allemaal gaan doen.  Om 13.30 uur is de clinic afgelopen.

Het maximum aantal deelnemers is 100. Je mag de naam van een vriend of vriendin opgeven, waarmee je een maatje bent deze dag.

De kosten voor deze clinic bedragen €13,00. Je kunt je opgeven via onderstaande e-mail adres.

Nadat je je hebt opgegeven, krijg je van ons een mail, waarin we vragen met welke vriend of vriendin je graag in een groepje wil zitten. Vind je het belangrijker om echt verder te komen met je hockeytechniek? Dan kun je dat ook aangeven. Het kan dan wel zo zijn dat je misschien niet bij je vriend of vriendin in het groepje zit.

Tot dan! Wij hebben er zin in! Jij ook?

 

Contact

Downloads

Bestand downloaden