Jubileumconcert Shantykoor

Inleiding

In 2019 vieren DE KLOTVAARDERS, het grootste shantykoor van Nederland, het eerste lustrum! Dat gaan ze natuurlijk vieren! Dat doen ze onder andere door acties en concerten te organiseren waarvan de opbrengsten zijn bedoeld voor Stichting Alzheimer Nederland.

Zo zijn er dit jaar drie concerten van Shantykoor de Klotvaarders!
Zaterdag 9 februari in Cultuurcentrum Martien van Doorne
Zaterdag 25 mei in Cultuurcentrum Martien van Doorne
Zaterdag 31 augustus op de markt in Deurne


Zaterdag 9 februari
In het kader van het 10-jarig bestaan van De Klotvaarders organiseren ze een avond vol zang en muziek met medewerking van o.a. mannenkoor Lambardi uit Helmond. Dit concert vind plaats in het Cultuurcentrum Martien van Doorne.

De opbrengst van de avond is bestemd voor de stichting die daarmee meer onderzoek kan doen naar Alzheimer. Deze avond staat tevens in het teken van herdenking, speciaal voor alle mensen die ons in het koor ontvallen zijn.

Kaarten zijn verkrijgbaar via het Cultuurcentrum Martien van Doorne te Deurne

Zaterdag 25 mei
Deze avond belooft fantastisch te worden met een mooi programma in het Cultuurcentrum Martien van Doorne. Met optredens van Shantykoor De Klotvaarders, het Maaslands Kozakkenkoor en niemand minder dan Lenny Kuhr.
Kaarten zijn verkrijgbaar via het Cultuurcentrum Martien van Doorne te Deurne.

Zaterdag 31 augustus
Op 31 augustus wordt er groots afgesloten met een evenement op de Markt van Deurne. Vanaf 11:00 uur kunt u genieten op en rond de terrassen van doorlopende optredens. Er komen 9 koren, 2 dansgroepen en de middag zal om 18:00 uur worden afgesloten met een taptoe door onze Deurnese drumfanfare. Een afvaardiging van de Stichting Alzheimer Nederland zal deze dag aanwezig zijn.

Optreden de Klotvaarders

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
09-02-2019 20:15 tot 21:30 uur
25-05-2019 20:15 tot 21:30 uur
31-08-2019 11:00 tot 18:00 uur

Contact

Shantykoor de Klotvaarders

Downloads

Bestand downloaden