Kei Gezond Festival Leef!

Vooraankondiging
Kei Gezond Festival 15 juni 2024

 

Op zaterdag 15 juni (van 10.00 tot 17.00 uur) wordt er in het centrum van Deurne een Kei Gezond Festival georganiseerd. Een bruisend festival om jong en oud meer inzicht te geven in hoe je je gezondheid kunt verbeteren en lekkerder in je vel kunt komen te zitten. 
Uiteraard is een bezoek aan het festival tevens een gezellig dagje uit.  
Kortom een festival, wat zo veelomvattend is, dat er voor elk wat wils is.

Het festival heeft de volgende zones: 

Bij de ontmoetingszone kun je onder andere meedoen met een workshop zingen of linedance, een kookworkshop met vrouwengroep Tulp en krijg je informatie over alle bestaande clubs en verenigingen rondom ontmoeting zoals de KBO, jongerenwerk, TEJO-Deurne, de BVG en de LEV-Deurne. Tevens wordt er een “Maatjes voor elkaar” gehouden waarin mensen die op zoek zijn naar een maatje gematcht worden. 

Bij de ontspanningszone staan tot rust komen en je mentale gezondheid centraal. Je kunt meedoen aan verschillende workshops zoals mindfulness en een geleide meditatie. Ook staan daar massagestoelen, een ijsbad voor je handen, zijn er muziekoptredens of kun je informatie krijgen bij verschillende stands.  

Bij de bewegingszone gaat het over sport en spel en een sterk en fit lichaam centraal. Hier kan je meedoen aan allerlei activiteiten zoals XXL games, een stormbaan, ski competitie, dansworkshops, TOFsport workshop of kennismaken met onder andere DUO fietsen. 

Bij de gezondheidszone gaat het over gezonde leefstijl, gezonde voeding, lekker in je vel zitten, positieve gezondheid en (val)preventie. Je kunt een analyse van je huid laten maken, zijn er lezingen over positieve gezondheid, voeding en oncozorg. Ook zijn er hier verschillende informatiestandjes zoals fysio- en ergotherapie, Zorgboog extra en Zorg in Deurne. 

Via het Weekblad voor Deurne, DMG en de socials van Leef! houden wij u op de hoogte. 

Wij hopen u te zien op 15 juni.