Leef! Markt

Op zondag 10 juli organiseert Leef Deurne een leefstijlmarkt genaamd Leef! Markt. Het vindt plaats van 10.00u tot 14.00u in het Cultuurcentrum Deurne en het is speciaal voor volwassenen (18-55 jaar) die gezonder en vitaler willen worden.

Er zijn steeds meer mensen met een burn-out, overgewicht en ook eenzaamheid komt steeds vaker voor, mede door de coronajaren. Tevens spelen er bij steeds meer mensen vragen over een gezond leven.

Leef! Deurne wil volwassenen inspireren over de mogelijkheden die er in Deurne zijn voor een gezonde leefstijl. Dit gaan we doen door een Leef! Markt te organiseren in het Cultuurcentrum van Deurne gericht op ontspanning, bewegen en voeding.

Tijdens deze markt maak je kennis met sport- en cultuuraanbieders die aanbod hebben voor volwassenen. Ook kan er kennis gemaakt worden met belangrijke onderwerpen die met gezondheid te maken hebben zoals slaap, voeding en een gezonde leefstijl.  

Hoe ziet dat eruit?

In de kleine zaal vinden een aantal korte kennismakingsworkshops plaats en in de grote zaal zijn er kraampjes van cultuur- en sportaanbieders en leefstijlorganisaties. 
Daarnaast zullen er ook drie inspirerende lezingen gegeven worden.

In de maand juni wordt het volledige programma bekend gemaakt.

Video