Maartje Bogaerts - Cultuurcoach

Cultuurcoach Maartje Bogaerts.

Als cultuurcoach binnen Leef! Deurne ligt mijn focus op het culturele aanbod van jong tot oud in de gemeente Deurne. Hierbij richt ik me op culturele activiteiten, mensen kennis laten maken met en te enthousiasmeren voor cultuur.

Op de basisscholen hebben we met muziekdocenten van Leef! de afgelopen jaren een impuls aan muziekeducatie gegeven. Samen met de Werkgroep Kunstzinnige Vorming Deurne maak ik ieder jaar een mooi cultureel programma voor alle basisschoolkinderen in Deurne. Zodat zij in de tijd dat ze op de basisschool zitten met verschillende kunstvormen in aanraking komen.

Daarnaast organiseren en/of ondersteunen we vanuit Leef! verschillende culturele activiteiten zoals Deurne’s Got Talent, voorstellingen van verenigingen en richten we ons ook op verschillende doelgroepen zoals mensen die leven met dementie.

In 2017 zijn we gestart met de bijeenkomst ‘Cultuuroptimisten’ waarbij we alle cultuurverenigingen en -liefhebbers uitnodigen om samen te komen en ideeën uit te wisselen. Iedere bijeenkomst staat een ander thema centraal zoals financiën, communicatie, netwerk en meer.

Begin 2021 heeft Maartje de training tot cursusleider van de cursus 'Samen Slim Deelnemers Werven' van LKCA succesvol afgerond. Deze cursus is interessant voor cultuurverenigingen in Deurne die stappen willen zetten met ledenwerving. Aanmelden voor deze cursus kan binnenkort. 

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Heb je een cultureel idee of wil je eens overleggen over culturele activiteiten, of heb je vragen over bovenstaande, neem dan contact op!

maartje@muziekschoolmusicas.nl

0493-380018