MusicAll in Life 25 nov

Inleiding

Annelie Brinkhof brengt tezamen met jonge musici uit de regio op zondag 25 november, onder de titel MusicAll in Life, gevarieerde musical- en filmmuziek voor het voetlicht.

Dit wordt een muzikale happening vanjewelste, geschikt voor jong en oud!

Het concert begint om 16:00 uur en duurt (incl. pauze) tot 18:00 uur

Voor dit concert worden kaarten verkocht à € 2,– per stuk (inclusief 1 consumptie). Vanaf maandag 5 november zijn kaartjes te koop in de voorverkoop op het Peellandcollege, het Willibrord Gymnasium en bij Boekhandel Berkers in de Stationsstraat. Houd deze site in de gaten!

 

Leerlingen van het Peellandcollege en Willibrord Gymnasium werken samen voor deze mooie show op zondag 25 november. Ze worden begeleid door de professionals Annelie Brinkhof, Martien Maas en Joost Manders die ook samen met de leerlingen zullen optreden. Ook het Hub van Doornecollege doet mee, leerlingen verzorgen de catering en de jongleurs van Hebbes zullen optreden tussen de uitvoeringen. 

Dit concert is ontstaan door een samenwerking van de Concertcylus Willibrorduskerk Deurne, die al jaren bezig is om jongeren te betrekken hierbij, en het voortgezet onderwijs. Tijdens een bijeenkomst van Cultuuroptimisten (georganiseerd door Leef) zijn de verschillende partijen op een interactieve manier met elkaar in gesprek gegaan met als doel komen tot nieuwe samenwerkingen. En dat is geslaagd!

MusicAll in Life

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
25-11-2018 16:00 tot 18:00 uur

Foto Album

Foto bij MusicAll in Life 25 nov
Foto bij MusicAll in Life 25 nov
Foto bij MusicAll in Life 25 nov

Downloads

Bestand downloaden