Prodas dag

Inleiding

Op woensdag 15 maart is de Prodas dag. Op deze dag organiseren de buurtsportcoaches drie actieve activiteiten voor basisschool leerlingen vanaf groep 3 tot en met groep 8 in de gymzaal van Basisschool de Vlieger.

Aanbod

Van 09.00 tot 11.00 uur geeft dansdocente Lindsay Gielen een dans clinic voor kinderen uit groep 3, 4 en 5. Hierin leren kinderen op elk niveau kennis maken met bewegen op muziek of oefenen ze super coole nieuwe dancemoves! Er kunnen 30 kinderen gratis deelnemen aan deze swingende clinic! Heb je losse heupen? Of wil je een keer ervaren of dansen iets voor jou is? Schrijf je dan snel in!

www.facebook.com/LindsayGielenDans

Van 11.30 tot 12.30 uur geeft Hans Joosten, van TCD (Taekwondo Center Deurne) een clinic voor de kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8. Er kunnen 30 kinderen gratis deelnemen aan deze uitdagende clinic! Vind je het leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in!

https://www.facebook.com/TaekwondoCenterDeurne/

Van 14.00 tot 15.00 uur geeft Linda Martens, namens KDO Deurne een clinic voor de kinderen van groep 3 tot en met 8. Lenigheid, kracht, conditie en uithoudingsvermogen komen allemaal terug tijdens deze clinic. Vind je het leuk om op je handen te staan, te springen en te zweven? Of wil je een keer ervaren hoe het is om te turnen? Schrijf je dan snel in.

https://www.facebook.com/GymnastiekVerenigingKdoDeurne/

De eerste 30 aanmeldingen per clinic mogen deelnemen.

Contact

Inschrijven kan via onderstaande link