Sportcafé #2

16-06-2017

Inleiding

Op vrijdag 31 vond het eerste inspirerende Sportcafé in het Cultuur Centrum in Deurne plaats. Tijdens deze avond hadden we vier tafels met op elke tafel een ander gespreksthema. Echter is gebleken dat de verenigingen die er bij waren naar aanleiding van de presentatie zelf de onderwerpen per tafel in hebben ingevuld. Dit vonden wij heel mooi om te zien, omdat dit op een natuurlijke manier tot stand kwam. Dit is precies, evenals de kennismaking, wat wij deze avond graag hebben willen bereiken!

 

Sportcafé #2

De tweede editie van het sportcafé gaat plaatsvinden bij TC Deurne, op vrijdag 16 juni. Hiervoor zijn we op zoek onderwerpen die jullie als verenigingen bezig houden zodat we de invulling van de avond kunnen baseren op jullie behoeftes.

Tijdens de eerste editie zijn er per vereniging uiteenlopende onderwerpen naar voren gekomen. Dit waren onder andere; vrijwilligers, financiën en ledenwerving. Het idee is dat we één hoofdthema kiezen en hiermee de diepte in gaan. We willen graag een interactief programma maken, zodat we veel bezig zijn.

Hieronder kun je je inschrijven voor de tweede editie van het Sportcafé. De keuze voor het hoofdthema van deze avond kun je hier ook aangeven.

We horen graag vóór 26 mei 2017 van jullie, dan zorgen wij voor een passend programma!

Contact

Leef Deurne
E-mail: leef@sportstuif.nl
Telefoon: 088-6332020