Sportvillage

Logo SportVillage met achtergrond festivalterrein

Inleiding

Leef! Deurne is van plan om een sportief festival te gaan organiseren, genaamd Sport Village.  

Sport Village is een sport evenement van een halve dag dat zich focust op de volgende twee punten: 

Optimale beleving van de deelnemers door muziek en sport te koppelen; 
Aanbieden van verschillende sport(en) activiteit(en);

Aanbod

Sport Village

De eerste editie van Sportvillage zal plaats vinden op vrijdag 18 september 2020. 

Sport Village heeft verschillende “stages/podiums”, elke stage heeft zijn eigen sportactiviteit, thema en muziek. Wij mogen uiteraard niet alles verklappen maar een van de ‘stages’ heet Chill Zone. De Chill Zone is een ruimte die zich inspireert op het thema Beach House, waar je kan relaxen met je team. Je kan ook activiteiten verwachten zoals en archerytag. 

Doelgroep(en)

Sport Village focust zich op de doelgroep, kinderen uit groep 5 en 6 van basisscholen in de gemeente Deurne. In de toekomst is het plan om het evenement voor een wat oudere doelgroep te organiseren.

Teams

Sport Village is een sportief evenement, waar een competitie gaat plaatsvinden tussen verschillende teams, van verschillende klassen en scholen in Deurne. 
Per groep (5 en 6) zullen er meerdere teams gemaakt worden die tegen elkaar strijden tegen de andere scholen.

Competitie

Winnaar van de spellen: Teams spelen tegen elkaar bij verschillende activiteiten. Per activiteit kan je punten behalen, winnaar krijgt 3, gelijkspel 2, verliezer 1 en niet mee doen betekend -1 punt. Welk team/school zal de meeste punten behalen en zich kronen tot winnaar van Sport Village 2020? 


Winnaar van meest creatieve team: Teams krijgen ook een prijs voor de tofste naam, outfit en extra’s die ze mee hebben genomen. Dit wordt door een jury gekozen die tijdens het evenement goed aan het observeren is.


Winnaar van het coolste team: Coolste team van Sport Village, is het team die het respectvolste tegenover de tegenstander, tegen elkaar als team en scheidsrechter heeft gedragen. Na elke activiteit krijgen teams een gemiddelde van de scheidsrechter van 1 tot 10. Het team met het hoogste gemiddelde die wint de prijs Coolste Team Sport Village 2020. 

  • Zodra er meer informatie bekend is, zoals bijvoorbeeld de deelnemende verenigingen, dan zal dat op deze webpagina zichtbaar worden.

Sportvillage

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
18-09-2020 09:00 tot 12:30 uur

Contact

Leef! Deurne

Tiago da Silva

Monseigneur Berkvensstraat 82
5757 BK Liessel

Foto Album

Aftelkalender tot aan SportVillage