Sportvillage 2022

Een afbeelding met als titel: Sport Village

Op woensdag 1 juni 2022 vindt de eerste editie van het evenement Sport Village plaats. Het evenement is bedoelt voor kinderen uit de groepen 5 en 6 van de basisschool. Het evenement is een combinatie van een festival en een sportevenement. Het vindt plaats op locatie De Smeltkroes te Liessel.

Teams:
Per groep (5 en 6) kunnen er verschillende teams inschrijven (minimaal 6, maximaal 10 deelnemers). Elk team mag zelf een naam verzinnen en een thema aan koppelen. Presenteer jezelf dus ook goed! Denk aan een passende shirtkleur, een spandoek, een team yell en een mascotte. Wees creatief!  

Competitie:
Sport Village is een sportief evenement, waar een competitie gaat plaatsvinden tussen verschillende teams, van verschillende klassen en scholen in Deurne. Je maakt kans op een aantal prijzen, zoals:

1. Winnaar van de spellen
Teams spelen tegen elkaar bij verschillende activiteiten. Per activiteit kan je punten behalen, winnaar krijgt 3, gelijkspel 2, verliezer 1 en niet mee doen betekend -1 punt. Welk team/school zal de meeste punten behalen en zich kronen tot winnaar van Sport Village 2022? 

2. Winnaar van meest creatieve team
Teams krijgen ook een prijs voor de tofste naam, outfit en extra’s die ze mee hebben genomen. Dit wordt door een jury gekozen die tijdens het evenement goed aan het observeren is. 

3. Winnaar van het coolste team
Coolste team van Sport Village, is het team die het respectvolste tegenover de tegenstander, tegen elkaar als team en scheidsrechter heeft gedragen. Na elke activiteit krijgen teams een gemiddelde van de scheidsrechter van 1 tot 10. Het team met het hoogste gemiddelde die wint de prijs Coolste Team Sport Village 2022.

Organisatie
Elk team krijgt een draaiboek zodat iedereen weet waar en hoe laat ze met de verschillende activiteiten moeten starten.  Elk team moet een begeleider hebben (denk aan ouders, leraren, stagiaires), deze is verantwoordelijk voor het team.

4 weken voor onze evenement ontvang je van ons een Sport Village 2022 aftelkalender.   

De concrete details:
Locatie: Smeltkroes, Liessel
Datum: Woensdag 1 juni 2022
Tijd: 09.00 – 12.30
Verzameltijd: 08.30
 

Contact

Leef! Deurne

Tiago da Silva