Voetbalkamp Meivakantie

30-04-2018

Inleiding

Voor het 6e jaar op rij, verzorgt 4-Skills Soccer Academy in 2018 haar voetbaldagen bij SV Deurne. Vorig jaar vierde 4-Skills haar 5-jarig jubileum wat samen met de deelnemers een enorm feest werd.

Ook in 2018 komt 4-Skills weer 2x met uitdagende voetbaldagen naar SV Deurne, waarvoor iedereen kan inschrijven in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar.

Tijdens de 4-Skills voetbaldagen stap je in een wereld van voetbal en spel waarbij plezier, ontwikkeling, techniek en creativiteit centraal staan.

Onder leiding van zeer ervaren trainers krijgen de spelers verschillende uitdagende activiteiten aangeboden in zowel individuele-, groeps-, spel- en wedstrijdvormen (1v1, 2v2, 4v4 en 7v7). De 4-Skills voetbaldagen zorgen niet alleen voor de voetbaltechnische ontwikkeling; creativiteit, vertrouwen en vriendschap zijn de basis van ons programma.

De 4-Skills voetbaldagen zullen starten om 10.00u, waar vanaf 09.15u de inloop is. De voetbaldagen duren elke dag tot 15.00u. Wanneer nodig i.v.m. werk, verzorgen wij gratis opvang tot 17.00u. Laat dit ons dan wel even weten. Gedurende de voetbaldagen ontvangen de kinderen vanuit 4-Skills voldoende ranja en tussendoortjes zoals fruit, een koekje en een snoepje. Tijdens de middagpauze eten de kinderen de lunch die u ’s ochtends hebt meegegeven. Wij doen dit vanwege de vele allergieën, waarbij we weten dat alle kinderen een goede lunch hebben. 

Dit jaar verloten we een gaaf PSV shirt onder de deelnemers op beide voetbaldagen.

 

Kosten


1 dag             € 34,98

2 dagen         € 69,98

3 dagen         € 99,98

 

Inschrijving 2e kind per gezin 10% korting.

                       

Inschrijven met je team kan ook! Je krijgt met je eigen team dan een eigen 4-Skills trainer! Laat dit dan ons even weten.

Meer informatie en inschrijven via de website; www.4-skills.nl of mail; arnoud@4-skills.nl.

We gaan er weer een fantastisch programma van maken!

Aanbod

30 april t/m 2 mei 2018 (Meivakantie)

Contact

Arnoud Jonker
E-mail: arnoud@4-skills.nl
Website: www.4-skills.nl/
Facebook: www.facebook.com/socceracademy4skills/

Foto Album

Foto bij Voetbalkamp Meivakantie
Foto bij Voetbalkamp Meivakantie
Foto bij Voetbalkamp Meivakantie