Jongeren onderzoek Deurne

Jongeren onderzoek Deurne

Hoi!

Wij, de jongerenwerkers van Deurne en Maartje (cultuurcoach Leef), willen graag weten wat jongeren tussen 12-20 jaar graag willen doen in Deurne! 

Misschien wil je graag in Deurne naar de film, maar draait er nooit een film die je leuk vindt. Of zit je te springen om tekenles maar is dat er niet. Of wil je liever elke week gamen met anderen op een toffe plek? Laat het ons weten, zodat we kunnen helpen.

Je kon tot woensdag 14 april de vragenlijst invullen. Heb je dit niet gedaan, maar heb je nog wel tips die je graag met ons wil delen? Stuur ons dan een bericht!

 

Broedplaats
Daarnaast zijn wij bezig met Broedplaats. Een plek waar je jezelf kan zijn, jezelf kan ontwikkelen en dingen kan organiseren op het gebied van kunst en cultuur. Wij zijn er om jullie te begeleiden en helpen, maar de activiteiten bedenken en organiseren jullie zelf! 

Deurne@Home party
Met Deurne @Homeparty willen we lokaal talent een podium bieden, een huiskamerfestival voor jongeren van 12-18 jaar. Samen kijken naar een optreden met een klein publiek op een unieke locatie. Dans, rap, zang, theater, film, het kan van alles zijn!


Wil je meedenken of meedoen, stuur ons dan een berichtje. Hieronder vind je onze contactgegevens.

Vragenlijst jongeren in Deurne

Prijs: GRATIS
Inschrijvingen gesloten

Contact

Cultuurcoach Leef

Maartje Bogaerts