Cultuurparade 22 sept

Inleiding

Op zondag 22 september zal voor de tweede keer de Cultuurparade in Deurne plaatsvinden. Een middag waar je cultuur van Deurne ontdekt. Verhalen over bijzondere plekken, maar ook volop optredens met muziek, dans, theater en meer.

Dit jaar is er één wandelroute die je op deze middag kan lopen waarbij je langs mooie plekken komt. De route start op de markt in Deurne waar je een programmaboekje met de route ontvangt.
Onderweg kom je langs bijzondere historische plekken, waarbij je meer te weten komt, loop je langs kunstenaars en ontdek je Deurne door de verschillende optredens die gegeven worden.

De Cultuurparade vind plaats tussen 12:00-17:00 uur.

Wil je graag optreden, meedenken of meehelpen? Stuur ons dan een berichtje via maartje@muziekschoolmusicas.nl of mandy.smeets@levgroep.nl. 

Aanbod

Deelnemers:

DéDé Dance
Danceballet van DéDé Dance is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de nieuwste hits.
Je verbetert je dansprestaties in exercises voor techniek,  uithoudingsvermogen, coördinatie, houding, spierkracht en lenigheid. Daarnaast leer je wekelijks nieuwe danspassen waarmee je een volledige choreografie ten uitvoering kunt brengen tijdens optredens of theatervoorstellingen.
Danceballet van DéDé Dance is er al voor kids vanaf 2 jaar! Kijk voor het lesrooster op www.dededance.nl en vraag direct een gratis proefles aan!

Ballet- en dansstudio Loes
Ballet en Dansstudio Loes is een dansschool gespecialiseerd in klassiek ballet voor kinderen en volwassenen. Naast de balletlessen bieden zij ook peuter, kleuter dans, modern, dansmix en yoga aan. Zij zijn een dansschool waar kwaliteit en plezier voorop staan. Ballet en Dansstudio Loes is aangesloten bij the Royal Academy of Dance. Meer informatie vind je op balletdansstudioloes.nl.

Djembegroep Bayasana
Djembégroep Bayasana uit Deurne bestaat inmiddels al 19 jaar. Ze zijn momenteel met 13 personen, en repeteren iedere dinsdagavond. Ze spelen voornamelijk West-Afrikaanse traditionele ritmes, al dan niet met zang, op de Djembé Doun-doun Kenkeni en Krine. Denk bijvoorbeeld aan een oogst feest, huwelijk geboorte enz. Gezellig samen muziek maken en op tijd samen lachen, staat bij hun hoog in het vaandel ! 

Deurne dell'Arte
Theatergezelschappen, dansverenigingen en muziekgroepen uit Deurne en omgeving brengen in oktober 2019 samen een zinderend muziektheaterverhaal in de traditionele Italiaanse Commedia dell’Arte stijl. Humor, woede, verbazing en ontroering vechten om voorrang in zang, dans en spel onder de naam Deurne dell‘Arte 2019. Meedoen? Kijk op www.peelpodium.nl. Tijdens de Cultuurparade nemen de acteurs je al mee in dit Italiaanse verhaal....

Cultuurparade

Datum Tijd
22 sep 12:00 tot 17:00 uur

Contact

Leef Deurne
Mandy Smeets
E-mail: mandy.smeets@levgroep.nl

Leef Deurne
Michel van Eunen
E-mail: michel.vaneunen@levgroep.nl

Leef Deurne
Maartje Bogaerts
E-mail: maartje@muziekschoolmusicas.nl

Foto Album

Downloads