Deurne's Got Talent 2021

Deurne's Got Talent Dance Challenge

Filmfestival de Nacht van het Witte Doek presenteert ism Leef Deurne dit jaar de Deurne's Got Talent dance challenge. Heel Deurne wordt uitgedaagd om mee te doen en in beweging te komen. Oud Deurne's Got Talent deelnemer Howen heeft hiervoor speciaal een nummer geproduceerd. Deurnese danstalenten Daniel Stosic en Davy Denkers hebben de choreografie voor de dance challenge gemaakt.


Doe mee en maak kans op een prijs voor de meest originele inzending of de beste dansuitvoering. De filmpjes worden beoordeeld door een deskundige jury. Tijdens het Filmfestival, op vrijdag 27 augustus is de prijsuitreiking voorafgaand aan de hoofdfilm om ongeveer 21.00 uur.


Hoe doe je mee:
* Wees creatief en film de dans met je gezin, familie, collega’s of vrienden en kom in beweging.
* Bekijk de tutorial op: Youtube Deurne's Got Talent
* Film de dans in een liggende video (dus niet met je telefoon rechtop) + Gebruik hierbij de speciaal geproduceerde muziek: Muziek Dance Challenge
* Minimaal HD kwaliteit, voorkeur film 1080p (kan met je smartphone)
* Mail je filmpje voor vrijdag 23 juli naar deurnesgottalent@gmail.com


Uitleg Dance Challenge:

* Dans tutorial: Tutorial door Daniel en Davy
* Muziek van de dans: Muziek Dance Challenge
* Stap voor stap uitleg: Zie download onderaan deze site


De filmpjes kunnen getoond worden op de sociale media kanalen van Deurne's Got Talent en tijdens Filmfestival de Nacht van het Witte Doek. Wil je liever niet herkenbaar in beeld? Doe dan bijvoorbeeld een masker op.  


Voor vragen stuur een mail naar deurnesgottalent@gmail.com of Leef cultuurcoach Maartje (maartje@muziekschoolmusicas.nl).

Video

Downloads

Dance Challenge stap voor stap uitleg